Læs dagbog

Samtale i går og forværring

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 29. januar 2019 15:13

Jeg havde en samtale med en sygeplejerske i det team jeg er tilknyttet. Jeg kender hende slet ikke. Men min kp er stadig syg. Det var igen meget utrygt og jeg var nervøs og angst. Jeg havde stemmerne igen.
Men jeg fik sagt mange af de ting jeg havde planlagt.
Sagt ja til psykologen. Sagt ja til at tale med socialrådgiver om nedsat tid og flexjob. Men der går minimum 3-4 uger før jeg kan få en samtale og jeg har endnu ikke fået en tid. Socialrådgiveren starter her til den første og skal du i intro osv.
Jeg fik spurgt til en bivirkning som er meget personlig for mig men det bekymre mig i den grad og nu skulle det være at jeg spørger til den.
Hun lovede at snakke med lægen men jeg har ikke hørt noget. Men jeg har en læge samtale den 12/2 Så har jeg ikke hørt noget vil jeg selv spørge lægen. Nu skal der ske noget.
Bivirkningen kom da jeg fik leponex og så forventede alle at alt ville blive normalt da jeg stoppede med det men det har overhovedet ikke hjulpet.

Jeg begynder igen at have svært ved at sove og jeg er mere plaget af flashbacks. Jeg mærker en masse på kroppen.
Jeg er nervøs for at starte op på arbejdet i morgen. Mit humør er i bunden. Jeg er meget ked af det generelt. Uden at kunne sige over hvad. Jeg tænker på selvmord. Jeg er træt. Udmattet fysisk og psykisk.
Alle mine symptomer forværre lige nu.
Jeg tænker nogle gange på om det er en depression eller forværre af min psykose.
Jeg har svært ved at forklare det jeg oplever til mine kp. Det er lige som om de ikke forstår at det bare bliver værre og værre. Jeg kæmper. Jeg følger min kriseplan. Jeg holder mine aftaler.
Jeg kan heller ikke huske. Glemmer hele tiden og det irriterer mig.
Men jeg føler ingen glæde. Ingen tryghed.
Kun smerte, tristhed og angst. Og så de dumme stemmer.

Kommentarer fra andre brugere

Dine handlinger har du omtalt i datid. Prøv for fremtiden også at omtale dine gennemlevede sindstilstande i datid. Når du omtaler negative sindstilstande i nutid selvom de ligger dage tilbage, beder du en negativ bøn. Næsten hele det sidste afsnit er en negativ bøn.

(Denne kommentar er sletbar, hvis den vurderes tåbelig )

Skrevet af Hasselmus, 30. januar 2019 00:50

Hey søde ung:) Først er det helt vildt at du ja tak til psykolog! det er starten på resten af dit liv, og jeg er så stolt af dig!:) Når det så er sagt, så er bivirkninger noget ret l... det er meget svært at holde ud, og det at du ikke har hørt noget, siger mere om vores lille lands problemer om at hvert borger har ret til ordenlig behandling, men sådan er det ikke mere:( så ring endeligt derop, inden din tid d. 12/2 for hvis man ikke spørg, for man heller ikke svar. og det er fantastisk at du vil gå ned i tid, el. flex formed din dagsorden er det meget svært at få det bedre psykisk.

Jeg kan ikke huske om jeg har prøvet Leponex, men jeg husker ret tydeligt at jeg fik medicin som gjore mig vildt dårlig, og hvor alting fløj omkring ørene på mig, fordi jeg fik rystetrip. Måske er det begge dele med depression og psykose? Og jeg ved godt hvor slemt det er med flashback, det gør at man ikke er sig selv, og ja det er utrolig udmattet, oven i med dine dominerende stemmer, bare jeg kunne gi dig et pusterum fra alt den støj og larm, så du kunne få et bedre liv. Men du gør alt hvad du kan, og for det skal du vide du er en fighter, selvom du ikke føler det pt. Hold fanen højt! og jeg sender dig lys og varme i denne kolde tid. Knusssss

Juze.

Skrevet af juce, 30. januar 2019 18:34