Læs dagbog

Astma læge og psykolog?

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 25. januar 2019 19:25

Først til besøget hos den "dumme" Astma læge. Men det gik mod al forventning. Jeg lavede puste prøver og fik lavet en allergi test. Og det viste jeg havde astma og den ikke var ordentlig behandlet. Så nu skal jeg have to inhalation præparater. Og så komme igen den 20/2 hvor jeg skal have lavet en anden test.
Jeg havde min mor med men denne gang gik hun ikke med ind og det tror jeg var en god ide for han behandlede mig nogenlunde dog kom der en kommentar om min vægt og psykiske sygdom men jeg svarede kort.
Jeg ved godt jeg vejer for meget men jeg vejer altså ikke over 90 kg så lad mig selv tage kampen op med vægten.

Jeg prøver at skrive om psykologen senere. Kan ikke koncentrere mig
-------
Psykolog samtale
Jeg skulle tale med min kp efter gruppen i dag. Men da jeg meldte min ankomst fik jeg af vide at hun var syg men at jeg skulle tale med en mand C.
Jeg blev med det samme utryg og nervøs. Stemmerne begyndte at presse på. Men jeg gik ind til gruppen. Det var svært at koncentrere sig og jeg blev mere og mere angst som tiden nærmede sig.
Da gruppen sluttede satte jeg mig ud i venteværelset og stemmer opfordrede nærmest råbte at jeg skulle løbe væk og de fandt på alt muligt der kunne ske når vi skulle være alene.
Men han kom og præsenterede sig og jeg gik med ind i samtale rummet........
Jeg lyttede lidt og var meget stille. Men han tog fat i min stilhed og italesatte den og fortalte mig at han havde læst at jeg efter overgrebene havde det svært med mænd.
Han spurgte direkte om det var okay. Jeg sagde ja men stemmerne og tankerne sagde nej. Men det kunne jeg aldrig indrømme og desuden virkede han til at ville hjælpe mig. Tillid kan være en prøvelse.
Han overraskede mig og spurgte til om jeg ønskede noget for mig selv som han måske kunne hjælpe mig med. Han tilbød mig et psykolog forløb. Vi talte lidt om hvad jeg ønskede at arbejde med.
Mærke grænser, stemmer, selvmordstanker,
Det var svært at tænke på ting jeg gerne ville arbejde med når stemmerne var så påtrængende og angsten så stor.
Nu skal jeg beslutte om jeg ønsker et psykolog forløb.......
Men egentlig er det vel ikke så svært. Tillid er svært. Men jeg skal jo lære det.
Suk

Kommentarer fra andre brugere

Virkelig godt, at din astma bliver behandlet. Ellers kan man ikke have et ordentligt liv.
Tidligere troede man, at astma var psykisk betinget. Den teori er man da heldigvis gået fra. Det er en alvorlig fysisk sygdom. Men selvfølgelig kan man da få det værre med psyken, når man ikke kan få luft!
Og det kan jo også lade sig gøre, at fejle flere ting på en gang.

God bedring...

Skrevet af voksen, 26. januar 2019 11:02

Hey Figther Girl. Taak fir dine hilsner:) Jeg er ikke mig selv, så nu må vi se hvad der komme ud af min forvirret hjerne, er på pn. Flot at du sagde fra over for den bastard af en læge:) Sådan! husk lige at klappe dig selv på skulderene. Og dejligt at du får nye medicin så du kan trække vejret. Det er osse et fremskridt at du lod din mor vente uden for, det gør jeg osse for det meste, men man kan ha brug for støtte end imellem.Og ja tillid er meget svær når vi har været udsat for enten psykisk overgreb el. som dig fysisk, jeg er selv meget bange for mænd i perioder, så jeg syntes faktisk ha lyder som om han kan hjælpe dig på vej, på den måde han spurgte ind på?

Det er svære ting som ligger i dig, men tænk hvis du fik nogle redskaber til håndtering af bare en af de 3 stor isbjerge? Grænser stemmer selvmordstanker. Alt behandling er svær, men det er endnu svære ikke at ha en positiv fremtid, og at kunne flere ting, at man er mere fri, så jeg ville helt sikkert sige ja, nu hvor jeg selv er i terapi. Der kan komme følelsen af mere energi, men jo det kan være 1 skridt frem og to tilbage...Livet gir os bump, det er, for os psykisk ramte meget svært at bære, så det at dele og vende tingene gør helt klart en forskel. Jeg kan ikke skrive mere søde skat, jeg håber du finder en løsning og kæmpe knuuuuu herfra / Pn. quinden ;))))

Skrevet af juce, 28. januar 2019 22:00

Hej voksen

Ja det er dejligt at blive taget seriøs og blive behandlet korrekt.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 29. januar 2019 14:56

Hej juze
Jeg tror den dagbog jeg vil skrive nu der kommer et svar/kommentar til dig.
Og tak fordi du bruger din forvirret hjerne til at huske lille mig.
Og nej din besked er ikke forvirrende den er så god. Og du har så evigt ret. Jeg har sagt ja til psykolog.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 29. januar 2019 14:58