Læs dagbog

Længe siden og smerter

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 5. februar 2020 20:25

Det er længe siden jeg har skrevet herinde. Og der sker så meget og alligevel ingen ting.
Jeg har haft fødselsdag og det gik Okay, holdt den over 3 dage så småt men ofte. Det var egentlig Okay, selvom jeg var træt til sidst.
Så arbejder jeg og der er travlt.
Dog ikke i dag, en lang dag men så fik jeg læst op på en masse. Det er også rart. Men ellers har vi løbet rundt og spist aftensmad kl 21.30 og kl 22 i nogle af aftenvagterne.
Jeg frokost kl 16 (når man har fri kl 15).
Jeg kan mærke alt det stress er hårdt og det påvirker mig. Men nogle af dagene, især her i weekenden gik faktisk okay. Jeg er begyndt at skrive tingene ned, det har jeg aldrig gjort før og så sætte et kryds ud for det ud når jeg har gjort Det, og så et kryds henover det når det er dokumenteret.
Det giver overblik og en rar følelse når man kan se jeg faktisk får gjort noget.

Og så er jeg begyndt at tale med psykologen om mit selvværd så det arbejder vi med nu. Det bliver spændende om jeg formår at vende mine tanker.
Vi prøver samtidig at skelne mellem mine tanker og mine stemmer. Hvem siger hvad og hvilke følelser sætter hvad gang i. Og hvem starter...
Jeg har fået et papir med hjem jeg skal udfylde med en situation. Jeg har den i hovedet så skriver med i morgen.
Jeg skulle søge en fast stilling på mit nuværende arbejde, men jeg fik det desværre ikke. Men det vidste jeg næsten godt. Der var 4 foran mig som har været der længere tid. De fik alle 4 en stilling men så spurgte min leder om jeg ville forlænge så det arbejder hun på.

Tja ellers går det nogenlunde med humør og stemmer. Jeg er til tider meget trist, og hører en del stemmer, men der er også mere rolige perioder og det er rart at opleve.
Så er der tilgengæld noget rigtigt rigtigt hårdt og det er mine smerter i ryggen. Jeg kunne græde hver dag. Så ondt gør det. Og det påvirker mig selvfølgelig og det gør mig bekymret og bange. Bange for fremtiden. Bange for at få mere ondt.


Hej Juze
Billedet jeg maler forestiller en strandkant, vand, himmel og palmer og to lænestole. Og så blomster og sådan.

Tusind tak for alle de søde hilsner. Og du gør det rigtigt godt. Jeg holder utroligt meget af dig og dine beskeder. Og jeg elsker at høre et andet synspunkt på mine tanker og følelser. Du får mig til at tænke og det hjælper utroligt meget. Så tusind tak for dig og det.
Men husk nu at passe på dig selv.

Mange knus og tanker

Kommentarer fra andre brugere

Hey der søde ung:) Først Taaak for dine sidste 2 kærlige hilsener, du er en skat!:) Jeg kan forstå at du både går fremad men osse baglæns tilbage, og med det mener jeg at du slås med de lede smerter, jeg har selv haft en stjerne hovedpine på grund af en nerve så jeg ved du lider:( Det kan noglegange gøre at man føler at 1 min. er time langt og natten kan virke så trist når man som du både har stemmer og smerter i et væk:( men det lyder lidt lovende at du nu går til psykolog, og får arbejde med dit lave selvværd:) og ja hold åben omkring det til behandleren, det er det bedste du kan gøre for dit jeg:)

Måske du finder ud af om en ½ år at der er mere styr på hvad og hvem, men jo det er hårdt! skide HÅRDT!:X og du vil føle både fremgang men også stildestand, der er ingen vidundermiddel som kan gå de tunge skridt, kun os små mennesker. Er ked af du ikke fik jobbet, men sødt af hende ledere at spørge dig om forsættelse det er da stort!:) jeg håber det lykkes, når jeg ved du er så glad for det:) Også lige TILLYKKE MED DIN FØDSELSDAG HURRAAAAAA....hvor ung bliver du:)? Jeg syntes os det er fint at du for krydset af, når du har lavet noget, jeg syntes at du altid fare rundt både på jobbet og derhjemme, men hvis det virker så skriv lige he he..

Ang. dit billede så lyder det noget så hyggeligt:) for da vild lyst til at sidde med en drinks og et dameblad og bare drømme om sol og strand:) jeg håber du for nogle rigtige gode timer med maling, jeg selv har vist omkring 5-6 forskellige lærreder jeg kan kaste mig over, men selve motiv går jeg vist og leder efter motiv, er lidt fantasiløs fortiden.

Du fortjener gode perioder med dit sind, du fortjener en god dag med et frit sind, du fortjener lys og lykke for alt det svære du har været igennem. Jeg siger mange taak fordi du gider læse mine svar, jeg syntes os til tider jeg bare er en dråbe i havet, og det gør godt på den indre konto at du kan bruge mit ævl til noget:)

Håber du forsætter skriv og kamplyst:)

Kærlige tanker og knusssssss

Juze:)

Skrevet af juce, 9. februar 2020 22:08

Hej søde juze

Jeg kan altid bruge dine hilsner og tusind tak for dem.

Ja frem og tilbage går det.
Jeg har det svært i dag så skriver nok lidt om lidt i en ny dagbog.
Men ja jeg har nydt min bedre periode.
Jeg har ingen ord lige nu. Men jeg holder utrolig meget af dig og dine søde tanker
Tusind tak

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 18. februar 2020 18:42