Læs dagbog

Ja, syg og psykologen

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 10. januar 2020 15:28

Ja jeg sker en del og så alligevel ikke.

Jeg har fået tid hos en frisør (min egen er åbenbart stoppet, hun tager i hvert fald ikke telefonen) så jeg prøver en ny.
Så har jeg talt med psykologen og går lige nu i tænke boks. Hvad vil jeg arbejde med?
Jeg falder lidt tilbage på mit selvværd, det dårlige selvværd ødelægger en del for mig og mine grimme tanker og følelser påvirker mig dagligt og hvis de kunne blive bedre så kunne min hverdagshumør måske blive bedre.

Ellers har jeg været syg med halsbetændelse men det går heldigvis bedre. Jeg har dog haft svært ved at spise og drikke pga. Smerterne og hævelsen i halsen. Men heldigvis går det meget bedre og feberen er væk.
Jeg går og gør klar til at male på et billede jeg lige er begyndt på til min mor. Hun har selv valgt det.

Ellers er humøret og stemmerne på et okay niveau. Jeg har svære perioder men også rolige perioder.
Jeg kæmper selvfølgelig stadig en del med mig selv og især mine følelser af ikke at slå til. At jeg ikke er god nok. Generelt og specifikt. Intet er godt nok.
Og det gælder privat som professionelt.
Jeg har fået et julekort fra min leder som jeg læser ofte om nogle gode egenskaber som hun ser i mig.
Jeg har stadig min drøm at kæmpe for og så har jeg et mål i år og det er at tabe mig. Nu skal det være, men jeg kæmper stadig med overskuddet til det. Men det må jeg finde og min mor vil hjælpe mig

Kommentarer fra andre brugere

Hey Søde Ung, Taaak for dine multypli tanker og ønsker omkring min verden og Ja vi snakker igen sammen min datter og jeg, og jeg er Så taknemlig:) Jeg kommer sådan til at tænke på, at når vi er i svære situationer, så er det ikke op til læseren at vurdere hvad der er bedst for en, men at man deler sin viden og erfaring. Jeg tror noglegange jeg påtager mig en byrde som ingen mennesker burde havde, og i det mere jeg, at det med job og fremtid, for jeg ønsker diiig jo kun alt det bedste, men i sidste ende så er det os selv vi skal kikke dybt i og finde ud af hvor vi kan heale hjertet og få mere energi, men os det at det er okay at ha drømme, at livet ikke kun skal dreje sig om netop sygdom.

:)

Jeg henter lige et tørklæde og en kop varm te, og håber du får det bedre, og ja det lyder godt med at male:) Hvad forstiller det? hvis jeg må spørge? Det med at tabe dig, er at vide hvad mad er og at vi lære at spise ofte men små måltider, så dit blodsukker ikke flipper og du køber hele butikens lager, det er hverken styrke el. andet, det er accept af dit jeg, og at du måske tilhøre dem som spiser med følelserne, el. at du er lidt for glad for mad og samtidig med antipsykotisk medicin, som gør en mere sulten fordi den ødelægger dit stofskifte. Læs og lær, være ikke for hård ved dig i starten og ellers bare værd dig, det er okay at være menneske uanset hvilken størrelse vi er i..

Jeg vil slutte, træthed er osse her, håber du kan bruge mit ævlekævle hvis ikke så yt til højre :)

Stort knussssss både for julen og Nytåret, pas på diiig ven:)

Juze:)

Skrevet af juce, 13. januar 2020 21:01