Læs dagbog

Dyrehospitalet for anden gang 😢

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 10. september 2019 15:33

Ja det blev i dag til endnu en tur på dyrehospitalet og sikke en omgang. Og prisen stiger og stiger bare.
Jeg er nervøs for hvor meget af det forsikringen tager og hvad jeg så skal betale. Men jeg har fået lov at låne nogle af penge. Men hm.

Nå han var alene i går aftes. Min mor og jeg var begge på arbejde og da hun kommer hjem (hun har fri først) så er alt gennemsivet af sårvæske og de nye plaster bliver også bare gennemsivet. Vi har heldigvis nogle som er gode til meget væske og det får han på af mig når jeg kommer hjem.
Jeg var ellers ikke færdig med mit arbejde selvom jeg havde fri men min meget søde og forstående kollega sendte mig hjem.
Det var en grim tur hjem når man ikke ved hvor slemt er.
Jeg lavede sårpleje og fik en del væske ud og nyt plaster på. Vi blev enige om at ringe til dyrlæge her til morgen da vi havde en tid onsdag hos dem.
Men da jeg fik fat i dem ville de ikke se ham. De sendte os på dyrehospitalet da det er dem der har opereret ham.
Så os derind.
Vi kom rimeligt hurtigt til og fik ham undersøgt.
Umiddelbart ingen feber og han er hård et større område omkring såret (det pointerede jeg allerede ved opringningen) og der kommer væske ud flere steder i såret så det heler meget dårligt og langsomt.
De sendte noget sårvæske til dyrkning for bakterier.
Planen blev.
Antibiotika i 7 dage
Smertestillende og antiinflammatorisk i 7 dage
Og nu kontrol og måske fjernelse af tråde om 7 dage.

Jeg håber det hjælper ham. Især medicin bliver godt.

Dyrlægen derinde var nervøs for om han havde en allergisk reaktion på tråden og at vi så måske ender med at han skal opereres igen. Det har jeg ikke penge til og jeg frygter virkelig om han kan klarer det psykisk og fysisk.
På 6 dage har han tabl 1, 5 kg på trods af mad og alt muligt. Og han har en meget hurtig respiration især når han får ondt.
Han havde meget ondt i går og i dag. Så derfor bad jeg om smertestillende til ham.

Det gør helt ondt i mit hjerte at se ham sådan her. Så bange, så fyldt med smerter, så urolig og så bange for at vi forlader ham.

Jeg sover stadig på gulvet på en madras og det gør jeg så længe han har brug for det.
Det bliver heller ikke til særlig meget søvn for nogen af os. Og det tager på kræfterne psykisk og fysisk.

Jeg er rigtig ked af alt det her og har svært ved at koncentrere mig i længere tid og huske rigtig dårligt. Mit overblik er også påvirket. Det irritere mig og er frustrerende.

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde Klog varme og meget betænksom pige, for det er du! Hold kæft hvor du ikke har det godt:( og ja livet kaster med bomber psykiske og fysiske:X Jeg blev meget rørt og taknemlig for dine ord i min db, og jeg forstår så godt du ikke har overskud til at være herinde konstant, din tid har Bølle brug for, jeg er helt ulykkelig på dine og hans vegne:(((( fordi jeg selv har hund, og havde jeg en million ville du være den første som fik dem, vores børn er uskyldige de er vores liv, jeg mister helt pusten, af det du går igennem, og håber sådan at hans sår vil hele nu hvor han får antif. medicin, jeg krydsser både finger og alt hår på min krop! at han og du kommer igennem denne forfærdelige tid X

Og jeg beder til de finder ud af hvilket bakterier det handler om, og at det ikke er netop selve tråden og at han skal opereres igen, for det er som du skriver vildt dyrt! Det er med sorg og smerte vi ser livet for det, det er, som du skrev til mig, jeg tror på dig, når du ikke kan, og jeg beder og tror på at din dejlige Bølle er en sej gut der vinder denne kamp. Det er så flot af diiig at være ops på den vigtige pleje, men man er mør bagefter, det gør ondt! det er svært! det er det rene helvede for at sige det mildt! Så her er vi nu, med alt det kaos der følger med livet, men søde, jeg er her, dom du er her for mig, tak skæbnen for du kom herind, og jeg sender dig alt min kærligehed og støtte, til jer 3 for damn ! det er en tid med meget mørke og regn...

Jeg kommer til at tænke på at Linse fra Bryggen måske havde en hunde hjælps fond? Måske kan du kikke forbi hendes hjemmeside el. Facebook? el. andre fonde som kan hjælpe med penge? Og det med han trækker vejret hurtigt kender jeg fra min mor, det er fordi smerterne er for stærke, og naturligvis påvirker ham, men det gør det ikke nemmere at være vidne til:/ Det positive er at han ikke har feber, det kan betyde at han kan klare sig, for feber er det første man skal være opmærksom på, og det med at han drikker vand, at han har tabt sig er måske fordi han bruger kræfter til denne kamp?

Men det bedste medicin er kærlighed, omsorg, rensning tit af sår, og evt. hvis han ikke drikker, dyppe dine fingere i vandet og put det på hans læber, som kan gøre han for lysten tilbage. Jeg håber de næste par dage vil gå den rigtige vej, og huske du gør alt hvad du kan! og mere TIL! du er virklig et smukt menneske:)

Tusindevis af lykkekager og en en hulens masse hjertevarme herfraaaaaaaaaa & en gylden rød ----->---@ holdt af en engel i hvid, *knusssssssss*

Juze.

Skrevet af juce, 12. september 2019 01:00

Hej søde
Tusind tak for din meget rørende besked og din støtte. Det har været en hård kamp men det går bedre nu. Heldigvis for jeg ved ikke hvor meget mere jeg kan klare.
Min elsket bandit har det meget bedre i dag.

Men mere om det i min nye dagbog.
Jeg ville bare sige tak for dig søde juze.

Skrevet af ungpige, 19. september 2019 20:00