Læs dagbog

Nyt job

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 12. august 2019 18:24

Jeg fik jobbet.

Det er så dejlig en besked at få på sin første ferie dag.
Jeg ringede i dag og sagde endelig Ja og vi fik snakker om det praktiske og jeg er lidt bekymret for lønnen da jeg ikke får mine tillæg for kvalifikationer med. Men jeg må klarer mig. Men det er kun et vikariat på 9 måneder, men det skal prøves. Det er en afdeling jeg altid har overvejet og drøm om. Og de virker rigtig søde

Kommentarer fra andre brugere

Hey Ung:) Kæft det er meget du faktisk får ordnet! og det er med de lede smerter:( Men det er positivt som du skrev i dit forrige indlæg, at du har ønsket dette her job, os selvom det kun er i 9 måneder. Det bekymre mig dog, at du vælger andre mennesker frem for dit eget, men det jo osse din indentitet. Jeg kan kun sige at jeg er her når du/kan, vil og gir det andet liv, med behandling som første prioritet, men man skal være klar og det var jeg ikke i rigtig mange år. Der er ingen nemme løsning desværre, og alle de mange tanker om hvad alle andre tænker om en, er som pest nr. 1 og jeg gør det samme som du osse gav dit besyv med i min db:) Og TAAAAK søde for din hilsen, det betyder meget, og jeg græder ofte når jeg læser de hilsner jeg for, fordi i rammer plet hvergang:)

Jeg tænker også at det er meget nemmere at gi råd end at arbejde og se sine egne fejl og mangler, ikke fordi vi har dem vel?:) Vi er sgu Perfekte søde!:) Men tillykke med jobbet og ja livet har det med at falde i hak, så jeg tror helt sikkert at du nok skal klare økonomien, men husk at vær kærlig ved dit jeg, og hjælper medicinen på stemmerne? eller tager smerterne over? Der er så meget i mit hoved fortiden, og swinger, så jeg er kæmper med at finde fodfeste i samspil med Mentor og ja hun er rigtig god for mig, den første person ud af en hel røvfuld udulige behandler som har formået at nå indtil mit indre kaos:)

Jeg håber du for en god ferie, og at du gir kroppen og sindet et hvil med et dejligt bad, en god film, en lille kage måske?:) og et dejligt blødt tæppe:) Sol kaffe små grin og et stort KNUSSSS

Du er sej, respekt:)

Juze:)

Skrevet af juce, 12. august 2019 19:42

Hejsa juze

Tusind tak for din hilsen. Jeg håber du ser denne tilbage til dig.

Tja det er svært med medicinen. Jeg skal tale med psykiater i morgen og fortælle hvad jeg vælger.
Hun og hendes kollegaer mener ikke rigtig de kan gøre noget medicinsk for mig. Nedslående og trist.
Jeg har nogle præparater jeg kunne vælge at prøve men de tror ikke det vil virke godt eller markant bedre end det jeg får nu.
Jeg tror jeg nok vil beholde det jeg får nu, jeg vil ikke risikere en forværring lige nu. Men jeg vil tale med hende om det.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 18. august 2019 13:36