Læs dagbog

Løn, kost og ferie

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 18. august 2019 13:49

Jeg har stadig ferie.
Jeg kom hjem fra sommerhus i fredags og lørdag havde vi besøg af nogle fælles venner og hyggede med kage.

Jeg er ellers begyndt for nogle uger siden på lidt omlægning. Og på en uge røg.der 1,1 kg og det var endda med lidt usundt til morgenmad.
Det kan være hårdt med maden og min medicin gør jo at jeg altid er sulten og det er frustrerende. Men nu skal jeg tabe mig. Jeg er træt af min krop og udseende.

Så fik jeg i torsdags en dejlig mail om at jeg beholder min løn på det nye job. Det er rigtig dejligt.

Jeg er begyndt at fortælle folk herhjemme at jeg har fået nyt arbejde men det med en mærkelig følelse i kroppen. Jeg er så bange for at jeg fejler, eller de ikke kan lide mig.
Jeg ved hvad jeg har men ikke hvad jeg får. Men efter job samtalen og samtalen med lederen havde jeg bare.en god mavefornemmelse. Men stemmerne og tankerne er negative. Og det kan ødelægge mit humør lidt.
Men jeg prøver at holde fast i glæden.

Jeg er også nervøs for om jeg får dårlige dage ( både med ryg og psykisk). Især i starten.

Jeg er også nervøs for nattevagterne. På mit nuværende arbejde har jeg ingen Men det kan jeg jo ikke forvente på det nye.
Men det vil jeg tale med min psykiater om. Hvordan jeg så tager medicinen og om jeg kan forvente nogle problemer med at rykke tidspunkter. Jeg kan nemlig ikke tage medicinen til natten og så arbejde. Det sløver for meget.
Men jeg har heller ikke prøvet det i flere år så jeg ved ikke om det bliver et problem.