Læs dagbog

Jeg er bange

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 23. september 2018 20:40

Jeg falder mere og mere ind i mig selv. I min egen verden. I stemmerne verden.
Hvad sker der dog med mig.
Jeg er så bange for at jeg skal tilbage. Tilbage til mørket.

Jeg er ligeglad med alt. Intet interessere mig. Jeg vil ikke hjælpe mennesker. Jeg kan ikke rumme dem. Jeg kan ikke rumme mig selv.
Jeg er bange.

Og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

Jeg var begyndt at kunne mere. Og nu smuldre det hele for mig.
Hjælp

Kommentarer fra andre brugere

Hej ung pige
Hvis du stadig passer dit arbejde så er du ikke i stemmerne verden, men må have en stor grad af realitetssans.
Skidt at du har det dårligt, men du har mange gange fået råd om evt lade dig indlægge og gøre dig fri af din mor. Det ville måske hjælpe dig. Men du fortsætter på samme måde..din mor har aldrig lagt afstand til din krænker, derfor svarer det til at du har en tæt relation til ham som gjorde dig fortræd.
Jeg tror ikke du får det bedre så længe du er så tæt på din mor

Skrevet af Ingeør, 26. september 2018 16:05

Min kæreste ung.

Jeg har som du de perioder af livet, hvor alting bare ramler, det er ok at at gå ind i sig selv for en stund, for når man rammer bunden er der kun en vej og det er OP:) Du skal ikke hjælpe alle mulige, du skal sætte dig med et tæppe, se noget beroligende e. befriende. Du har knoklet på alt alt for længe, og kroppen og de stemmer, er din sygdom, dit helvede, det gør ondt at vide du skal kæmpe ekstra hårdt for at kunne være her, og det at personer skriver at du ikke har stemmer, for alle med stemmer kan ikke skrive, passer ikke, jeg kender en anden som har den kamp, og ja man bliver forvirret, rundtosset, har lyst til at stoppe livet, de ved ikke hvor meget skade de gør:( de ved ikke hvad det vil sige at ha det så skidt:X

Jeg kan sige at når jeg er plaget af tvangstanker, så kan jeg blive hysterisk når folk snakker til mig, men jeg kan da godt svar og skrive. Det dræner bare en endnu hurtigere en det ville gøre for andre mennesker med andre sygdomme. Hold fast smukke, giv ikke slip, jeg vil putte og holde omkring dig til du endelig falder i søvn:) Du er helt speciel altid og for evigt, lad ingen andre sige andet, og slet efter mening på dber ok:)))) Knussss Juze:)

Skrevet af juce, 26. september 2018 20:25